Vesimittareiden luenta tulisi tehdä 31.3., 30.6., 30.9. ja 31.12. Pyydämme, että ilmoitat sekä vesimittarin että pumppaamon sähkömittarin lukeman lukupäivänä tai lähellä lukupäivää.

 

Arviolaskuja ei lähetetä enää automaattisesti. Laskutus jatkossa toteutuneen kulutusilmoituksen perusteella 1-4 kertaa vuodessa, jonka voi tehdä esim. 30.3., 30.6., 30.9. tai 31.12. Mikäli välttämättä haluat arviolaskun, saat sen erikseen pyytämällä. Mikäli ilmoitusta ei vähintään kerran vuodessa tehdä, luetaan kiinteistön vesimittari osakkaan lukuun hinnaston mukaisin lisäveloituksin.

Omatoiminen pumppaamon puhdistus/tarkastus olisi erittäin suotavaa. Vioista ja muista huomioista tulee infota puheenjohtajaa. Likakaivon jäätymisen estoon on myös syytä kiinnittää huomiota.

Kiinteistön omistajan vaihtuessa tulee aina ilmoittaa lomakkeella omistajavaihdoksesta. Myös yhteystiedot tulee pitää osakkaan ajan tasalla.

Osuuskunnan jäsenten toivotaan käyttävän E-laskua.

Ilmoitus kirjanpitäjälle Kirsi Viitaselle, kuinka laskutuksen haluaa jatkossa hoidettavan. Ilmoitus verkkosivujen www.kuikanvok.fi kautta (tässä alinna) tai kirsi.viitanen at pp.inet.fi.

Edelleen toivomme, että laskut maksetaan ajallaan. Osuuskunnallemme olisi myös eduksi, jos voit aikaistaa mahdollista lainan lyhennystä osuuskunnalle. Muistakaa, että jokainen euro, jonka vesiosuuskunta joutuu maksamaan, kerätään kaikilta meiltä.

Samalla muistutamme, että viemäriin ei saa kaataa kinkku- yms. rasvoja, KOSTEUS- YMS. PYYHKEITÄ eikä muuta kuin mitä sinne luonnostaan kuuluu (ei pumpulipuikkoja, terveyssiteitä, talouspaperia yms.).

 

”Muista vesimittari itse lukea ja näin vesiosuuskuntaamme tukea.  Lukukuu on maalis-, kesä-, syyskuu, unohtamatta joulukuu.”

 

Kuikan Vesiosuuskunta, Hallitus

 

Pyydä laskusi suoraan nettipankkiisi!

 

Voit käyttää ilmoitukseen tätä lomaketta. Tämä lähettää tiedot suoraan Kirsille.