Vesimittareiden lueta 31.3.2019

posted in: Uncategorized | 0

Kuikan Vesiosuuskunnan jäsenille yleisohje vesimittareiden luennasta

 

Asia koskee jo liittyneitä, Vesiosuuskunnan vettä ja/tai viemäriä käyttäviä jäseniä.

Vesimittareiden luenta tulisi tehdä 31.3., 30.6., 30.9. ja 31.12. Jotta saisimme tiedot vesiosuuskuntalaisilta mahdollisimman edullisella tavalla, pyydämme, että ilmoitat sekä vesimittarin (että pumppaamon sähkömittarin) lukeman lukupäivänä tai lähellä lukupäivää.

 

Ilmoita siis: Vesimittarin lukema: _________ m3

  • Mahdollinen pumppaamon sähkökulutuslukema (jos on): ____.____

(=Pumppaamon mittari, ei kiinteistön)

  • Lukupäivä
  • Ilmoita myös yhteystiedot, jotta voimme kohdentaa luvut oikeaan kiinteistöön

Ilmoita lukemasi Kirsi Viitaselle: kirsi.viitanen@pp.inet.fi tai 040–7584 888.

Vesimittarilukeman voit ilmoittaa myös Kuikanvok.fi -sivun kautta (ks. vas. yläkulma, jäsenille)  Kirsi Viitaselle.

 

Mikäli et ilmoita lukemia, laskutus tehdään arvion mukaan. Vesimittarinlukija tulee tekemään kaikissa kohteissa täsmäytysluennan tietyin väliajoin. Kysy tarvittaessa apua naapurilta. Mikäli emme saa lukematietoja 12 kuukauden aikana, luetaan mittari vesiosuuskunnan toimesta hinnaston mukaan.

Edelleen toivomme, että laskut maksetaan ajallaan. Osuuskunnallemme olisi myös eduksi, jos voit aikaistaa mahdollista lainan lyhennystä osuuskunnalle. Muistakaa, että jokainen euro, jonka vesiosuuskunta joutuu maksamaan, kerätään kaikilta meiltä.

Samalla muistutamme, että viemäriin ei saa kaataa kinkku- yms. rasvoja, KOSTEUS- YMS. PYYHKEITÄ eikä muuta kuin mitä sinne luonnostaan kuuluu (ei pumpulipuikkoja, terveyssiteitä, talouspaperia yms.). JOKAISEN TULEE ILMOITTAA VESIMITTARILUKEMANSA VÄHINTÄÄN KERRAN VUODESSA. HUOM! Jos kiinteistö vaihtaa omistajaa, tulee olla yhteydessä vesiosuuskuntaan mm. jäsenyyden säilymisen ja yhteystietojen vuoksi. Pyydä laskusi suoraan nettipankkiisi!

 

”Muista vesimittari itse lukea ja näin vesiosuuskuntaamme tukea. Lukukuu on maalis-, kesä-, syyskuu, unohtamatta joulukuu.”

 

Kuikan Vesiosuuskunta

Hallitus