Kuikan Vesiosuuskunnan vesimittareiden luenta 30.6.2023

posted in: Uncategorized | 0

Asia koskee jo liittyneitä, Vesiosuuskunnan vettä ja/tai viemäriä käyttäviä jäseniä.

Ilmoita lukemasi Kirsi Viitaselle:  kirsi.viitanen@pp.inet.fi tai 040–7584 888
 
Vesimittarilukeman voit ilmoittaa mielellään http://www.kuikanvok.fi/ linkistä (jäsenille) Kirsi Viitaselle.
 
Arviolaskuja ei lähetetä enää automaattisesti. Laskutus jatkossa toteutuneen kulutusilmoituksen perusteella 1–4 kertaa vuodessa, jonka voi tehdä esim. 31.3., 30.6., 30.9. tai 31.12. Mikäli haluat arviolaskun, saat sen erikseen lukemat ilmoittamalla. Mikäli ilmoitusta ei vähintään kerran vuodessa tehdä, luetaan kiinteistön vesimittari osakkaan lukuun hinnaston mukaisin lisäveloituksin.
 
Omatoiminen pumppaamon puhdistus/tarkastus olisi erittäin suotavaa. Vioista ja muista huomioista tulee infota puheenjohtajaa. Likakaivon jäätymisen estoon on myös syytä kiinnittää huomiota.

Edelleen edellytämme, että 1) vesiosuukunnalla on oikeat yhteystiedot jäsenistä ja 2) laskut maksetaan ajallaan. Muista, että jokainen euro, jonka vesiosuuskunta joutuu maksamaan, kerätään kaikilta meiltä.

Vesimittareiden luenta tulisi tehdä 31.3., 30.6., 30.9. ja 31.12. Jotta saisimme tiedot vesiosuuskuntalaisilta mahdollisimman edullisella tavalla, pyydämme, että ilmoitat sekä vesimittarin (että pumppaamon sähkömittarin) lukeman lukupäivänä tai lähellä lukupäivää.

Muista: tammikuussa 2023 on ilmoitettu uusi hinnasto 1.4.2023 alkaen. Uudet hinnat näkyvät 30.6. laskussa. www.kuikanvok.fi